Аудио-Визуелна сигнална опрема
12, 24, 42, 48, 110, 230VDC/AC

Серија KLL KDL: Мини сирена - Warning светилка или серија KLF KDF: Мини сирена - стробо светилка. Компактни димензии, внатрешна монтажа, IP43. Одвоено активирање на звукот и светлата. Одличен однос цена/квалитет. 

Warning светилки од серијата WLP, трепкачки светилки од серијата BKP, стробо светилки од серијата FLP. Јачина до 107 dB (1m), IP65 за надворешна и внатрешна монтажа. Иабор на различни модели на сијалица, стробо светилка до 3 J.

ELG ELM серија. Сирени и светилки за монтажа на панел - M22 и M30,5. IP65 за внатрешна и надворешна монтажа. Избор на повеќе различни звукови на сирените. LED светилки - долг век на траење.

Серија VS 4. Силна стробо светилка + сирена 100dB (1m). IP66 за внатрешна и надворешна употреба во индустријата, зградите или на отворено. Два различни звука и 4 секвенци. 

 


Документација Големина Преземи
Аудио - Визуелни сигнални уреди 1.52 MB

Производители