Модуларни светилки од серијата "M": постојани/трепкачки/стробо/со ротирачко огледало. Снажни, флексибилни и робусни. IP65. Хоризонтално или вертикално монтирање, конекција преку проводници.  160mm, 120mm или 90mm пречник.

Warning светилки од серијата WLK и стробо светилки од серијата FLK. IP65 за надворешна и внатрешна монтажа. Избор на различни модели на сијалици. AS-interface можност за поврзување. 60mm пречник.

Warning светилки од серијата WLG, трепкачки светилки од серијата BKG и стробо светилки од серијата FLG. Пречник 120mm, за внатрешна и надворешна монтажа. 7 бои на светилките и две бои на куќиштата.

LED светилки DLg, BLG: Континуално или трепкачко светло. Извонредно светли: 48 LED диоди. Shock и vibration отпорност, извонредно мала потрошувачка. IP65. Долг век на траење - околу 100.000 саати.

Светилки од серијата I за монтажа на панел: IBL, IBM, IBS за отвори од 22 и 30,5mm. LED континуални или трепкачки - избор преку терминална конекција, и стробо светилки.

Стробо светилки од серијата Z: BZL - BZG. За внатрешна монтажа. Голема стробо енергија: до 15 J. Две стробо фреквенции. Водоотпорни - за суви и влажни простории, отпорни на корозија.  

Документација Големина Преземи
Визуелни сигнални уреди 2.65 MB

Производители