Лидер на полето на оптоелектрониката. Како специјалист во оваа област Leuze нуди широка палета на сензори, бар код читачи, уреди за оптички пренос на податоци, системи за позиционирање како и модерни системи за препознавање облици - контроа на производи.

Leuze производите денес можат да се најдат во сите области на индустријата: на машини за пакување, транспорни системи, автоматизирани регални складишта, во прехрамбената индустрија, на сите линии за полнење пива, безалкохолни пијалоци и вода, во дрвната, текстилната, индустријата си хартија, авто индустријата....

Документација Големина Преземи
Преглед на програмата 5.12 MB

 Представувањето на новитетите и иновациите кои Leuze ги донесува скоро секоја година на ова поле би заземало многу простор. Овде ви го представуваме НАЈМАЛИОТ СТАЦИОНАРЕН ИНДУСТРИСКИ бар код читач на светот: BCL8. Карактеристики: 500 скенирања во секунда, резолуција: 0,15 до 0,5mm, досег до 160mm, автоматско препознавање на кодот и квалитетот на кодот, декодирење во реално време, дијагностика, подвижен М12 метален конектор, IP67 заштита, метално куќиште од серијата 8.

Документација Големина Преземи
BCL 8 data sheet 195 KB

 

 

Производители

 

 

 

 

 

 

 

.