Steute е фирма специјализирана за Ех прекинувачки уреди. На пример:
- Ex safety прекинувачи со одвоен актуатор
- Ex pull wire - потезни прекинувачи
- Ex solenoid interlock
- Ex папучи
- Ex позициони прекинувачи со safety фунција
- Ex позициони прекинувачи
- Ex магнетни reed прекинувачи
- Ех тастери и Emergency stop прекинувачи

 

Документација Големина Преземи
Ех крајни прекинувачи и соленоидни брави - комплетен каталог 10.31 MB

Некои од Steute производите (комплетни податоци во ON-LINE каталогот):

 

     
SCHMERSAL ONLINE CATALOG   

 

Производители