Компанијата UNITRONICS се занимава со развој, изработка и продажба на логички управувачи/PLC за примена во сите гранки на индустријата. Сите PLC од мали едноставни со двореден текстуален дисплеј од серијата Jazz и M90/M91 до поголемите PLC со графички дисплеј од серијата Vision едноставно може да се приметат во индустриската автоматизација, градежните објекти, топлинските станици, наводнување и др.

 

Предноста на Unitronics производите е пред се едноставното програмирање, сигурно и едноставно комуникациско поврзување (Ethernet, MODBUS, CANbus ...), можност за бежична комуникација, бесплатна програмска опрема и поддршка исто така и пристапна цена.

Производители